Recensies

Lees hieronder de ervaringen van deelnemers.

Slide 1

Ik kan je niet uitleggen hoe het werkt, maar ik kan met zekerheid zeggen dát het werkt. Wat een bijzondere ervaring om een familieopstelling te doen bij Milou. Het heeft wat in beweging gezet bij me, wat nog een tijd na de opstelling heeft doorgewerkt. En zonder dat ik de andere deelnemers ken, konden zij feilloos weergeven wat er speelde in mijn systeem. Door de rust en daadkracht die Milou brengt kon ik me helemaal open stellen en voelde het veilig om mijn emoties er te laten zijn en ze te doorleven. Milou, bedankt.

Sanne
Slide 1

Vorige week vrijdag nam ik voor het eerst deel aan een familieopstellingenmiddag van Milou Verheijen. Dat was een ware belevenis in de positieve zin van het woord. Ik heb ook zelf een opstelling gedaan en dat heeft me onder de professionele en prettige begeleiding van Milou tot een paar nieuwe inzichten in mezelf geleid die ik ook de komende tijd nog geregeld op me moet laten inwerken. Ik kan het eigenlijk aan iedereen aanbevelen die bereid is enig zelfonderzoek te doen naar de vaak onbewuste en dieper gelegen bewustzijnslagen .
Echt verhelderend en tegelijkertijd opluchtend!

Peter
Slide 1

Ik was nog nooit bij een familieopstelling geweest, maar had er wel veel goede verhalen over gehoord. Toen ik kennismaakte met Milou maakte ze een nuchtere en opgewekte indruk. Haar passie voor de opstellingen was wat me over de streep trok om mee te doen. Ik kwam tijdens de opstelling werkelijk in een warm bad van openheid, veiligheid en emotionele groei. Het is ongekend hoe de deelnemers elkaar aanvoelen en moeilijke situaties en relaties op een zachte manier tot leven wekken. Milou begeleidt de opstellingen met trefzekere hand. De locatie is bovendien prachtig en inspireert om contact te maken met het gevoel. Al met al een hele waardevolle ervaring.

Joris
Slide 1

Terugdenkend aan de middag familieopstellingen, zijn de woorden die nu bij me opkomen;
Liefdevol, veilig en vertrouwt, zuiver en verbinding, rust en ontspanning, puur en licht!

Jolanda
Slide 1

Op een mooie zonnige zondag, mocht ik mijn eerste familieopstelling met representanten bijwonen. Wat een prettige ervaring was dat, zowel mijn eigen inbreng alsook de bijdrage die je hebt in andere opstellingen. Mijn inbreng heeft me veel inzicht gegeven in mijn familiesysteem en de plek die ik daarin heb. Milou begeleidde de opstelling op een fijne manier en stelde de juiste vragen. De locatie (de Refter in Ubbergen) is ook prettig en draagt ook bij aan de goede sfeer. Ik kijk terug op een erg leerzame en inzicht gevende middag.

Maarten
Slide 1

De opstellingen middag met Milou was heel fijn en voelde superveilig. De bewegingen die op gang kwamen waren diepgaand en helend.
Mijn eigen opstelling was verrassend en liefdevol en daardoor is er nu een essentieel stukje op zijn plek gevallen. Ik voel me blij, lichter en heb het idee dat er echt iets opgeruimd is. Opstellingen zijn zo magisch en Milou’s begeleiding is warm, zuiver, respectvol en bekrachtigend.

Angelique
Slide 1

Een hele fijne opstellingsmiddag gehad op een prettige locatie. Milou begeleid de opstelling op een heldere en professionele manier. De sfeer is relaxed en voelt erg veilig.

Jeroen
Slide 1

Ik vond het echt een hele fijne middag. Ik voelde veel geborgenheid en vrijheid waardoor ik helemaal mijzelf kon zijn. Echt een prettige energie!

Milou, jij bent daarin natuurlijk de spil. Je zorgde voor een goede bedding. Je gaf veel vertrouwen, veiligheid en een perfecte begeleiding.

Heel veel dank en tot een volgende keer!

Penny Senior
Slide 1

Mijn eerste ervaring als representant bij een familieopstelling was erg prettig onder leiding van Milou. Vanaf de start heeft Milou een veilige sfeer gecreëerd waar iedere deelnemer zich in gezien voelt. Haar begeleiding is professioneel, vol met rust en oog voor de vraag die besproken wordt. Ik heb mijn rol als zeer bijzonder ervaren en het heeft mijn blik op familieopstellingen verruimd. Daarnaast is de plek heel mooi en rustgevend. De drempel om zelf met een vraag te komen is verdwenen. Ik zal zeker terugkomen bij Milou!

Suzanne
Slide 1

Wat was het fijn om een opstellingenmiddag bij Milou bij te wonen! Ze begeleidt de opstellingen met een zachtheid en oprechtheid waardoor ik me als deelnemer helemaal aan haar kan overgeven. Ze zorgt voor een veilige sfeer én de broodnodige humor, waardoor het niet alleen bijzonder is om wat er allemaal in de opstellingen gebeurt maar het ook gewoon een hele fijne en leuke dag is.

Charlotte
Slide 1

De natuurlijke en intuïtieve manier waarop Milou de opstellingen begeleidt maakte dat ik me helemaal ontspannen voelde. Ze observeert echt wat er ontstaat, laat dit gebeuren en ondersteunt en stuurt op de momenten dat dit nodig is. Het voelde allemaal heel erg zonder oordeel, wat maakt dat alles er gewoon mag zijn. Een echte aanrader dus!

Jasmijn
Slide 1

Ik heb Milou’s eerste middag familieopstellingen mogen bijwonen. Wat was het bijzonder mooi. Nog steeds denk ik er met liefde aan terug. Wat leidde zij het geheel goed. De juiste vragen op het juiste moment vormde een goede begeleiding. Precies wat er op dat moment nodig was. Het heeft bevestigd waar ik tegen aan liep. Ik kon het goed gebruiken in de praktijk! Dank je wel lieve Milou.

Lotte
Slide 1

Op een prachtige zondag ging ik naar de Refter waar ik een bijeenkomst van familieopstellingen bijwoonde. Ik wilde graag kennismaken met opstellingen.
Ik deed mee als representant en dacht in eerste instantie dat ik dit alleen voor een ander deed. Er waren andere mensen die iets inbrachten en ik werd gekozen als representant. Ik vond het prachtig om te zien hoe je vanuit je intuïtie heel veel voelt. Ondanks dat ik het niet had verwacht, heb ik er ook veel voor mijzelf uit kunnen halen. Graag zal ik dan ook een keer terugkomen met een eigen inbreng.
Milou was er om op een prettige manier leiding te geven maar ze was niet te veel aanwezig. Met een goed gevoel ging ik naar huis.

Mirjam
Slide 1

De zondagmiddag was al mooi begonnen met stralend weer, de locatie voor de familieopstellingen van Milou is dan ook nog eens een prachtige dus dat was dubbelop.
Ik ging er blanco in als representant om eens kennis te maken met familieopstellingen. Milou begeleidt het heel duidelijk en met veel rust, er is ruimte na elke vraag om even weer te kletsen of een frisse neus te halen.
Het heeft mij verrast hoe mooi het is wat er ter plekke ontstaat zonder al te veel woorden. Waardevol in een stuk persoonlijke groei, voor mij staat sowieso een volgende keer op de planning als vraaginbrenger.

Saskia
Slide 1

Dit was mijn eerste ervaring als representant binnen een opstelling, en ik vond het best wel spannend. Milou is heel kalm, duidelijk en zacht in haar aanpak, wat me meteen vertrouwen gaf. Ondanks dat ik zelf geen inbreng had, vond ik de opstelling bijwonen en meemaken heel waardevol. Voor mij heeft het meer duidelijk gemaakt over mijn plek in en gevoel over mijn familie, thema’s waar ik nu mee bezig ben en waar ik naartoe wil. Maar vooral wat je als groep ervaart, deelt en aan elkaar spiegelt vind ik heel krachtig. Milou begeleidt dit vakkundig, kalm en zeker, maar laat het ook echt jouw eigen proces, zonder dit te veel te analyseren.
Ik raad dit iedereen aan!

Iteke
Slide 1

Dit was de eerste keer dat ik bij een familieopstelling aanwezig was als representant. Ik vond het een bijzondere ervaring. Opmerkelijk wat er met je gebeurt als je in een rol stapt. Dat heeft niets met je wilskracht te maken, het overkomt je. Dat is heel apart. Er is een kracht die met je gevoel aan de haal gaat, ik heb hier geen invloed op. Er gebeurt wat met de vragensteller en dit is zo‘n mooi proces! Milou begeleidt dit proces heel integer en vakbekwaam en stelt goede vragen.
Deze middag heb ik geleerd wat een familieopstelling kan betekenen voor iemand. Dat iemand, over de vraag die ingebracht wordt, milder gaat denken en voelen. De beleving en het gevoel verandert. Erg mooi om daar deelgenoot van te zijn.

Hetty
previous arrow
next arrow