Over mij

Hey, aangenaam kennis met je te maken!

Milou Verheijen Familieopstellingen Nijmegen
Familieopstelling Nijmegen Milou Verheijen
Familieopstelling Nijmegen Milou Verheijen
Familieopstelling Nijmegen Milou Verheijen De Refter Ubbergen
Milou
Milou
Milou
Milou
previous arrow
next arrow

Milou Verheijen

 

Ik ben Milou Verheijen. In 2019 deed ik mijn eerste opstelling en sindsdien heeft het systemisch werk mij niet meer losgelaten. Ik vind het bijzonder hoe de kern zo snel naar boven kan komen. En hoe verrassend dit kan zijn.
Opstellingen hebben mij diep geraakt en hebben een grote bijdrage geleverd aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Het heeft mijn blik op de wereld veranderd. Ik heb veel meer begrip gekregen voor de mensen om mij heen en voor mijzelf. Het heeft me milder gemaakt. Ik sta beter op mijn plek in mijn familie en daarmee in het leven. Ik voel meer verantwoordelijkheid voor mijzelf en kan beter loslaten wat bij de ander hoort. Het mooie is dat persoonlijke groei niet eindigt en je steeds tot een diepere laag kunt komen. Opstellingen zijn hierbij voor mij heel helpend geweest en zijn dit nog steeds.

Naast het begeleiden van opstellingen, werk ik in de ambulante hulpverlening. Ik vind alle facetten van de mensheid enorm boeiend. Hoe wij het leven en onze wereld ervaren, vindt plaats in onszelf. Daarmee zijn wij eigenlijk zelf het leven, en ook de wereld.
Ik zou mijzelf omschrijven als een veelzijdig persoon, die graag van al deze kanten geniet. Ik vier het leven in de kleine dingen (zoals een goede kop koffie), maar pak ook graag groots uit door verre reizen te maken of naar festivals te gaan. Ik houd van een goed gesprek maar ook van een goede grap. Naast de levendigheid die mijn brein geeft, zoek ik graag de rust op in mijn lichaam middels yoga (nidra), dansen en representeren.

Opleidingen:
2023: Familieopstellingen 2e keer (Elmer Hendrix, IVSW)
2022: NLP (Jolanda Vos-Boom & Danny Kruts, Response Instituut)
2022: Organisatieopstellingen (Elmer Hendrix, IVSW)
2021: Familieopstellingen (Elmer Hendrix, IVSW)
2020: Intuïtief systemisch coachen (Hylke Bonnema, Hylke Bonnema)
2012: SPH (HAN Nijmegen)

Met regelmaat ben ik representant en vraaginbrenger bij andere opstellers, wat ik erg leerzaam vind.